Over ons

Hoe komen wij aan onze occasions?

Wij kopen veel auto’s die bij grote merkdealers worden ingeruild. Deze merkdealers concentreren zich de laatste tijd vooral op de verkoop van nieuwe auto’s. Deze inruilauto’s zijn vaak van de eerste eigenaar en hebben weinig kilometers gereden. Ook kopen wij auto’s van diverse grote lease maatschappijen. Deze auto’s zijn altijd van slechts een eigenaar geweest, hebben vaak wat meer kilometers gereden, maar zijn altijd op tijd en bij de officiële dealer in onderhoud geweest. Op het onderhoud van deze auto’s wordt namelijk niet bezuinigd. Van deze auto’s hebben wij het complete onderhoudsoverzicht op papier.

Scherp geprijsde occasions.

Door onze omvang hebben wij met de inkoop van occasions grote schaalvoordelen. Doordat wij veel inkopen kunnen wij dat doen tegen de scherpste prijzen, en dat merkt u weer aan de verkoopprijzen. Merkdealers staan vaak onder druk van de importeur die eist dat er bepaalde hoeveelheden nieuwe auto’s worden verkocht. Hierdoor worden dikwijls buitensporig hoge inruilprijzen geboden. Voor kopers van nieuwe auto’s is dat leuk, maar niet voor u, die graag een betaalbare occasion koopt. De dealer zal die hoge inruilprijs namelijk op u willen verhalen. Bij Autobedrijf de Vries heeft u dat probleem niet. Bovendien hebben wij een platte organisatiestructuur en zijn onze kosten laag omdat wij niet onder druk van een importeur allerlei aanpassingen aan ons pand hoeven te doen. Aldus kan Autobedrijf de Vries genoegen nemen met aanzienlijk kleinere marges, waardoor uw occasion stukken goedkoper wordt.

Gespreide betaling.

Uiteraard is het mogelijk om uw auto gespreid te betalen. Door onze samenwerking met DealerTotaalConcept ( www.dealertotaalconcept.nl ) is dit tegen zeer scherpe rente tarieven mogelijk. Zij zetten uw aanvraag bij alle gerenomeerde banken uit en vergelijken de rente tarieven en de voorwaarden. Ook uw autoverzekering kunnen wij voor u verzorgen met de garantie dat u minimaal 15% voordeliger uit bent als nu bij uw huidige verzekeringsmaatschappij.